Mandag, den 25. februar, kl. 13 - 16

Tiden i Marinen 2 med Jørgen Mahler

Så får museet igen besøg af Jørgen Mahler som fortsætter med 2. afsnit af “Tiden i Marinen”

Tid: Søndag, den 25. februar, kl. 13-16
Sted: Stubbekøbing Museum
Entre: 125 kr til entre, skipperlabskovs med persille, rødbeder og rugbrød. Kaffe/te og sødt. Drikkevarer kan tilkøbes.
Max deltagerantal: 20
Tilmelding til Lisbeth Glit på Mobile Pay 8624AB
Skriv venligst din e-mailadresse i kommentarfeltet.
Sidste frist for tilmelding er onsdag den 21. februar.
Bemærk! Mobile Pay box'en lukkes, når der er fuldt booket.

Strikkeaften

Mandag, den 4. marts, kl. 19:00

Lidt godt til halsen UDSOLGT

Selv om vinteren går på hæld, gør strikkeglæden/entusiasmen det ikke, så Jeanette og Erica er denne aften værter med strik til halsen.
Vis, hvad I har strikket til halsen i løbet af vinteren, og bliv klar med fine, varme tørklæder til næste vinter.
Vi kan snakke garn, teknikker og muligheder denne aften og tage hjem og gå i gang med endnu et projekt, eller tage materialer med og komme i gang med det samme. Vi ses!

Tid: Mandag, den 4. marts, kl. 19:00
Sted: Stubbekøbing Museum
Entre: 50 kr inkl. kaffe/te og sødt
Max deltagerantal: 20
Tilmelding til Vivian Høxbro på Mobile Pay 2264SG
Skriv venligst din e-mailadresse i kommentarfeltet.
Sidste frist for tilmelding er lørdag den 2. marts.
Bemærk! Mobile Pay box'en lukkes, når der er fuldt booket.

Mini strikkefestival: Strikkekøbing

Fredag, den 13. til søndag, den 15. september 2024

Strikkekøbing

Stubbekøbing Museum arbejder netop nu på at skabe en mini-strikkefestival i Stubbekøbing. Den skal selvfølgelig hedde Strikkekøbing. Vi har lånt byens gamle rådhus af Guldborgsund Kommune, og så snart vi er klar, kommer der priser og tilmeldingsmuligheder osv.
Strikkekøbing slutter netop på Stubbekøbing Museums sidste åbningsdag. Denne weekend har festivaldeltagerne selvfølgelig gratis adgang til museet og dets strikkeudstillingerne, og i museumsbutikken, vil der være noget strik-relateret til salg.
Lidt om programmet:
Vi begynder med en velkomst og derefter fortæller Vivian Høxbro om Danske stjernetrøjer fra 1800-tals Falster og andre steder.
Lørdag er der 2 kurser på 3 timer hver. Mellem kurserne er der frokost og der serveres selvfølgelig også kaffe/te, mens der undervises.
Vi kan præsentere 3 spændende undervisere:
Bettina Holmquist med multipatent
,
Laura Dalgaard med intharsia/gobelinstrik og
Inger Vanggaard med perler på strik.
Lørdag aften går det løs med Strik og drik, hvor Stubbekøbing Vinhandel serverer vin, og fortæller om de forskellige vine.
Søndag formiddag udstiller Ditte Larsen og fortæller om sin nyeste bog: Friedrich på pindene.
Til sidst er der skrup-af sandwich og Dorte Krølls billedkavalkade fra området.

Tid: Fredag, den 13. september kl 19:00 til søndag, den 15. september kl 13:00.
Sted: Stubbekøbing Rådhus
Entre: ???